torstai 6. syyskuuta 2007

Hola!

Ensinnakin anteeks et en oo pitany blogia ajan tasalla mut taa koko aika taalla Espanjassa on ollu ihan hullua, hyvalla tavalla tosin ja nettiyhetydenkin kanssa on vahan vaikeuksia mut nyt mun ranskalainen huonetoveri luovutti mulle sen kayttajatunnuksen niin ehka onnistuu vahan paremmin. Eli taalla menee oikein mukavasti! Vahan kieltamatta vasyttaa joka iltainen notkuminen jossain mutta toisaalta taytyy nyt ottaa kaikki irti kun on taalla ;)

Eli mihinkas ma oon jaany, nakojaan lauantai-iltaan ja sen jalkeen on tapahtunu paaaaaaljon ja varmaan en ehdi nyt ihan kaikkee paivittaa mut jos nyt jotain ja yritan nyt saada tahan vahan kuviakin. Eli launtaina oltiin Noealin kanssa siella Alfonson ja kumppaneiden luona yota ja vedin pienet 12h unet, hieman oli ilmeisesti vasy painanu... Sit lahdetttiin sinne asuntolaan perimaan rahoja takas mut se ei sit enaa onnistunutkaan eli paatin jaada sit sinne koska olin maksanu siita yli 300 euroa ja se on ihan sen meidan espanjan kurssipaikan vieressa mika on osoittautunu oikein hyvaksi ratkaisuksi! Mut niin sit mentiin Hugon eli Alfonson kamun luo lounaalle jossa oon nytkin koska Noelia majailee taalla siihen asti kun loydetaan kamppa mut heikolta nayttaa mut siita lisaa myohemmin... Lahdettiin sit lahistolla sijaitseville vuorille mina, Noelia, Hugo ja Hugon kaveri Jahiver (ihan seko!) ja sen Liettualainen tyttoystava Aqueila (tms.). Joo se olikin sit aikamoinen reissu, ensinnakin taalla taa ajokulttuuri on jo valmiiks aika hirveeta mutta Javier oli ihan hirvee kuski! ma viela istuin keskella ilman turvavyota, tosi jarkevaa jee mut ei ollu paljon vaihtoehtoja... tyyppi tosiaan ajeli 70 alueella about 140 ja tiet oli aika kapeita ja mutkaisia vuoristoteita, onneks mitaan ei sattunu oikeesti! Mut muuten oli tosi kiva reissu, kaytiin sellasessa siistissa tippukiviluolassa jossa oli vahan niinnku koralleja mut opas puhu niin epaselvasti et mulla kyl meni aika ohi kaikki muu informaatio :D. Sinne tosiaan piti kiiveta sellasta melko jyrkkaa vuorenrinnetta pitkin joka oli taynna lehmia, ja lampoa oli sellaset yli 30 astetta mut siitaki selvittiin. Kaytiin viela katsoon vesiputouksia ja muita kauniita maisemia ja paluumatkastakin selvittiin! Tassa pari kuvaa sielta reissulta:


















Sit haettiin kamat Alfonsolta ja vietiin sinne asuntolaan joka on aika ankee paikka ja ruoka suht hirveeta mut en ma siella oo hirveesti hengannutkaan tahan mennessa :D. Sit viela takas Hugolle illalliselle, kello oli siis 12 yolla et ihan mielenkiintoiset naa paikalliset ruokailuajat... Syotiin Espanjalaista perinneruokaa eli tortillaa mut ei siis mitaan vehnatortilla systeemia vaan munakasta jossa on keitettyja perunoita, ihan mielenkiintoista kans mut hyvaa! sit viettaan ensimmaista yota asuntolaan ja aamulla espanjan kurssille mut siita lisaa seuraavassa, bileet odottaa ;)!

2 kommenttia:

mikko vaitti kirjoitti...

Hyvält vaikuttaa toi sun meininki! Älyttömän aktiivinen oot ollu, must tuntuu et tää reilu pari kuukautta täällä on menny ihan perus elämää opetellessa.

Muistin nyt vasta yhden aik hullun tapauksen täältä. Eka kerta kun oltiin koulun vanhojen vaihtareiden kans jossain baaris (reilu kuukaus sitten jo) mä tapasin suomalaisen tytön joka on sun hyvä frendi :D Nimee en muista mut muistuttipa taas kerran siit et maailma on turhan pieni...

Kristiiina kirjoitti...

Yhdyn edelliseen kommenttiin: meno kuulostaa hyvältä siellä!!! :)
Lisäilin sut omaan blogi-listaan, toivottavasti tuo ei haittane :)

Pidähän hauskaa siellä !