tiistai 9. lokakuuta 2007

Ihme hengausta...

Koulun piti alkaa 24.9 mutta päästyäni yliopistolle kuulin että koulu alkaakin vasta tiistaina 25.9. Tiistaina puolestaan sanottiin että koulu alkaakin vasta seuraavalla viikolla. Tosin tämäkin informaatio vaihteli lähteestä riippuen. No eipä siinä sit mitään mut tuli sit tietenkin ulkoiltua suht kiitettävästi koska ei tarvinnut herätä luennoille. Naoeli oli vielä maanantain Ponferrassa joten sain Jarrin seuraksi maanantai-iltana, en tosin tienny oliko hirveen hyvä idea koska se halus välttämättä raahata mukana lähes alastoman pahvisen naisen. Joo älkää kysykö miksi, ihmettelin samaa. Se aikoi esitellä sen uutena tyttöystävänä Australiasta. Muitten vaihtareitten ilmeet oli näkemisen arvoset kun liityttiin niiden seuraan! Kaikkien (=saksalaisten) huumorintaju ei riittänyt. Onneks tämä ihana tytsy hävis jonnekin illan aikana, sääli. Hubaisaa oli! Tiistaina oli meillä hieman tungosta. Minä, Naoeli, Jarri, Liettualaiset tytöt, Alfonso ja Alfonson kaks kaveria Ranskasta. Mut hyvin sovittiin kaikki. Järjestettiin pieni fondue-ilta joka tosin ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan koska Naoelin hienosti suunnittelemaan fondueen ei löytynytkään samoja aineksia kuin Ranskassa. Mut ihan hyvää se oli silti ja varsinkin viini ja bisse maistui vieraille aivan mainiosti.















Iltaa jatkettiin Molly Malonesiin ja jostain syystä meitä hihitytti ihan hirveesti. Joskus kolmen aikaan alko jengi oleen siinä kunnossa että lähdettiin suosiolla kotia kohti. Kämppä tuntu aika tyhjältä (ja hirvee siivo) seuraavana päivänä kun Alfonso lähti Ponferraan, Ranskalaiset takas Ranskaan, Jarri vaihtoon Las Palmasiin (= iskeen tyttöjä) ja Liettualaisetkin vihdoin häipy kuvioista, olin suht fileissä! Saatiin kämppä suht ok kuntoon, kävin joka päivä yliopistolla ihmettelemässä ja yritin saada jotain selvyyttä johonkin mutta kukaan ei joko tienny mitään tai kaks ihmistä sanoi täysin eri asioita. Ota siinä sit selvää. Siitä täytyy kyllä antaa vähän negatiivista palautetta että täällä ei oikein tämä käytännöllinen puoli toimi... Suomessa kyllä huomattavasti helpompaa siinä suhteessa! Keskiviikko-ilta otettiin rauhallisesti ja käytiin vaan vähän tapaksilla. Torstaina puolestaan oli yliopiston järjestämä tervetulias illallinen. Hirveen säätämisen jälkeen päästiin sinne ravintolaan, tietenkin joskus 11 jälkeen illalla mutta paella oli hyvää ja tarjoilija jostai syystä tykkäs meidän pöytäseurueesta ja viiniä riitti ;)! Illan paras juttu oli kun yks hirvee limainen italialainen tuli kysyyn multa haluanko lähtee sen kans syömään italialaista pizzaa lauantaina,- sin costume! jokainen voi miettiä et mitä se sit tarkoittaa. Meillä oli hauskaa ja jaksettiin sit jauhaa siitä koko loppuilta. Sieltä jatkettiin poikien kans chupitteriaan eli shottibaariin jossa kokeiltiin kaikkia shotteja á la 1 egeä kappale. Sieltä Deliriumiin ja Bicassioon ja jossain vaiheessa sit kotia kohti.














Perjantai sit menikin torstaista toipuessa ja valmistautuessa lauantaihin koska silloin lähdettiin melontareissulle. Perjantai-iltana iski hieman kurkkukipu ja muitakin alustavia flunssaoireita. Lauantai-aamuna olossa ei ollut kovin kehumista mutta päätin lähteä sinne melomaan buranan voimilla koska olin kuitenkin maksanut sen ja muutenkin kiinnosti tehdä jotain vähän erilaista ja aktiivista! Lähdettiin kahdeksan aikaan aamulla ja valitettavasti ilmassa ei ollut kovin kehumista. Hieman myös epäilykset heräs kun päästiin perille ja näin meidän ihqut asut jotka ei valitettavasti ollu kovinkaan lämpimät.
Vesi oli kylmää joten todellakaan ei huvittanut tippua kanootista. Me oltiin Naoilen kanssa samassa kanootissa ja vitsit me oltiin hyviä melomaan! Parempia kuin suurin osa pojista, hah! Sekös poikia harmitti... Loppujen lopuksi matkaa tuli yhteenä noin. 17km ja vuoristomaisemat oli ihan mielettömän kauniit! Oltiin aika poikki ja jäässä kun päästiin perille mutta aika mahtava suoritus voin sanoa. Oltiin kotona joskus kahdeksan aikaan illalla ja oltiin ihan poikki, olis ollu vaikka mitä bileitä mutta ei me jaksettu minnekään. Mun flunssaoireet vain paheni ja pari seuraavaa päivää menikin sitten toipuessa flunssasta...

Ei kommentteja: